2 pers
1 paket pitabröd (4 bröd)
1 burk kräftstjärtar
1 burk räkor
1/2 gurka
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 färsk chili
Olivolja
SÅS:
2,5 dl creme fraiche
ca 2 msk Färdigriven pepparrot (smaka av och blanda i efter egen smak och tycke)
(finns på tub eller på burk, om man vill kan man riva en bit pepparrot själv).
salt och peppar
Ruccola sallad
_________________________________________________
Hacka lök, vitlök, chili och gurka i små tärningar.
Blanda kräftor, räkor, gurka, chili, vitlök, rödlök samt lite olivolja. Låt stå i kylskåpet ca 1 tim.
Blanda creme fraiche med pepparrot, salt och peppar. Låt stå i kylen ca 1 tim.
Värm pitabröden enligt anvisningarna på paketet.
Lägg i ruccolasalladen, skaldjursröran och ringla sedan över pepparotssåsen.
Myspys mat på en fredag!
fredag 13 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar